Teren za košarku

Teren za košarku

Jedinstvena karakteristika balona “TopSpin” leži u njegovoj specifičnoj nameni za određene sportove, što omogućava izbegavanje kompromisa po pitanju kvaliteta.

 

 

Posebna odlika balona za košarku jeste teren koji ima Casali Supersoft Dopplo neklizajuću podlogu.

Ova podloga je u isto vreme dovoljno mekana pa sprečava povrede (naročito kod dece) i dovoljno elastična da omogućava pravilno odbijanje lopte kakvo zahtevaju profesionalni sportisti koji ovde treniraju. Od ostalih karakteristika ovaj teren ima koševe sa zglobnim obručima i staklenim tablama.

Osim za organizovane individualne i klupske treninge, tereni se iznajmljuju i rekreativcima, pa su idealno mesto za popodnevnu rekreaciju sa prijateljima, kolegama ili jutarnje razmrdavanje. Balon je od prijatnog kafića sa 40 mesta za sedenje odvojen zidom čija tri velika prozora omogućavaju posetiocima da prate dešavanja na terenu.

Karakteristike

Od ostalih karakteristika ovaj teren ima koševe sa zglobnim obručima i staklenim tablama.

Osim za organizovane klupske treninge, tereni se iznajmljuju i rekreativcima, pa su idealno mesto za popodnevnu rekreaciju sa prijateljima ili jutarnje razmrdavanje.
Balon je od prijatnog kafića sa 40 mesta za sedenje odvojen zidom čija tri velika prozora omogućavaju posetiocima da prate dešavanja na terenu.

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

rekreacija i dobro druženje