Invest In Your Health

No Pain, No Gain

Top SPIN

škola fudbala

Škola fudbala posvećena pravilnom razvoju i napretku dece, uz predan rad naših trenera i odlično druženje!

Top Spin škola fudbala u okviru sportskih balona Top Spin pruža Vašem detetu savršen prostor i okruženje ne samo za učenje sporta, već za celokupan fizički, duhovni, psihološki i društveni razvoj.

 Polaznici Top Spin škole fudbala imaju mogućnost da vežbaju sa svojim vršnjacima na vrhunski opremljenim, klimatizovanim i maksimalno bezbednim fudbalskim terenima, uz stručnog i kvalifikovanog trenera.

Fudbalski tereni u sportskim balonima Top Spin odlikuju se najkvalitetnijim materijalima i vrhunskom izradom. Podloga na terenima za fudbal napravljena je od specijalne antialergijske veštačke trave bez ispune koja pruža osećaj veoma sličan onom na pravom terenu, pri čemu se ne kliza i time eliminiše rizik od povrede. Prostor ima vrhunski sistem ventilacije, kao i grejanje u zimskim mesecima, što omogućava savršene uslove za fizički razvoj i zdravlje dece. Objekat takođe sadrži vrhunski opremljene svlačionice sa tuševima, kao i kafić sa kablovskom televizijom i internetom.

 

Školu fudbala vodi Andrija Zakoč, diplomirani trener fudbala i bivši profesionalni sportista. U mladjim selekcijama nastupao je za FK Partizan, OFK Beograd i FK Voždovac, a seniorski fudbal igrao je za FK Zlatibor i FK Sloboda iz Užica. Opredelio se za trenerski posao sa ciljem da prenosi stečena znanja i podstiče sveobuhvatni razvoj i napredak dece.

Jedan od trenera koji pomažu Andriji je trener Tadija Stojanović, koji je u mladjim selekcijama nastupao za OFK Beograd, FK Rad, FK Voždovac i FK Crvena Zvezda. U seniorskoj karijeri igrao je u FK Sinđelić, FK Radnički Novi Beograd i FK Slavija Sarajevo.

Mladi treneri koji rade sa decom, maksimalno su posvećeni njihovom pravilnom odrastanju i razvoju, kroz pažljivo programirane programe rada prilagođene svakom uzrastu, takmičenja i kroz dobro druženje.

 

Top Spin škola fudbala gaji atmosferu zdravog okruženja za razvoj dece, metod pozitivnog podsticaja i inkluzivni stav. Držimo se uverenja da, uz odgovarajuće vođstvo, pažnju i dobru volju, svako može da nauči da igra, bez obzira na sposobnosti ili prethodno iskustvo. Zato su vrata Top Spin škole fudbala širom otvorena za svakoga ko želi da nam se pridruži u igri i zabavi.

AZ JUNIOR

Učlani se

\

Utakmice

\

Treninzi

\

Parking

UPIS NOVIH ČLANOVA

Budimo u kontaktu

or