sportski tereni

    topspin

Top Spin

O nama

U mirnom delu grada, u samom srcu Dušanovca, na mestu koje je godinama bilo zapušteno i van upotrebe pre 10 godina su otvoreni sportski baloni Top Spin, podignuti u blizini Dušanovačke pošte, u Vojislava Nanovića 2.

Tri sportska balona koji čine ovaj reprezentativni objekat građeni su sa idejom da daju maksimum koji ova vrsta objekata pruža. Balon za mali fudbal, balon za tenis, balon za košarku (ili odbojku ili badminton) udovoljiće i naijzbirljivijim posetiocima. Upravo zbog toga baloni Top Spin su za kratko vreme postali omiljeno mesto za rekreaciju brojnih poznatih ličnosti.

Svi baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije koji se može podešavati za svaki balon pojedinačno, a dvostruko platno sprečava kondenzaciju u hladnim i vlažnim danima. Ono što balone Top Spin razlikuje od ostalih jesu vrhunske podloge na sva tri terena. Na terenu za fudbal je veštačka trava bez ispune, na teniskom terenu je veštačka šljaka jedinstvena u regionu, a na košarkaškom (odbojkaškom) terenu je super neklizajuća mekana podloga.

Rekli su o nama

oRGANIZACIJA SPORTSKIH ROĐENDANA

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje.

Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora – rekreatora.

rekreacija i dobro druženje

Rezervišite termine pozivom na
066 18 4444

1 + 4 =

or