Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

Sezonska karta za tenis

Teren za tenis

Teren za tenisVeć nekoliko godina unazad, kao reakcija na izuzetne uspehe naših tenisera, popularnost ovog sporta je u velikom porastu. Među brojnim terenima na kojima se možete oprobati u ovom sportu, bilo da ste profesionalac ili rekreativac, teren sportskih balona „Top Spin“ izdvaja se po mnogo čemu.

U srednjem od tri „Top Spin“ balona, postavljena je veštačka šljaka kakvu nećete naći ne samo u Srbiji nego ni u regionu. Radi se veštačkoj šljaci Edel Tennis Advantage RedCourt, poznatog holandskog proizvođača Edel Grass.

Vrhunske performanse za igru koje poseduje ova podloga upotpunjuju i njena  antialergijska svojstva, kao i to što ne ostavlja tragove na odeći i opremi.

Osim individualnog rekreativnog  tenisa, u balonima „Top Spin“ uspešno radi istoimeni  teniski klub. Pored škole tenisa za decu i mlade, u okviru TK „Top Spin“ možete dobiti i individualne časove sa trenerom, kao i posebne časove kardio tenisa.

Druga dva naša balona namenjena su za mali fudbal i košarku (odnosno odbojku). Oni takođe poseduju vrhunske podloge na terenima, grejanje i ventilaciju, a svi su pokriveni duplim platnom koje sprečava kondenzaciju.

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.