Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

Promo mali fudbal

Teren za mali fudbal

Teren za mali fudbalSportske balone Top Spin čine tri odvojena balona od kojih je svaki opremljen za određeni sport: tenis, košarka i mali fudbal. 

Najveće interesovanje izaziva upravo balon za mali fudbal, najpopularniji rekreativni sport na ovim prostorima. Kao i druga dva Top Spin balona i ovaj je izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu objekata. Sistem grejanja i ventilacije održava optimalnu temperaturu koja se podešava po želji, a dvostruko platno sprečava pojavu kondenzacije. Ipak, ono čime se najviše ponosimo jesu podloge na terenima. 

 Za teren za mali fudbal izbor je pao na veštačku travu  Edel Soccer Future DS holadskog proizvođača Edel Grass, preporučenog od strane FIFA-e. Radi se o podlozi jedinstvenoj na ovim prostorima, bez ispune, koja maksimalno sprečava proklizavanje i ne ostavlja tragove na odeći i opremi.

Dođite i uverite se u jedinstven osećaj i igračke performanse koji ovaj teren pruža.

Teren je dimenzija 36m x 15m, a opremljen je i semaforom za rezultat sa tasterima na golovima.

 

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.