Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

Teren za košarku

Teren za košarku, odbojku i badmintonPosebna odlika balona „Top Spin“ je upravo u tome što je svaki od tri balona namenjen za određene sportove, tako da su izbegnuti kompromisi po pitanju karakteristika.


Balon za mali fudbal ima vrhunsku Edel Grass veštačku travu bez ispune, balon za tenis ima antialergijsku crvenu šljaku istog proizvođača, a teren za košarku ima Casali Supersoft Dopplo neklizajuću podlogu.

Ova podloga je u isto vreme dovoljno mekana pa sprečava povrede (naročito kod dece) i dovoljno elastična da omogućava pravilno odbijanje lopte kakvo zahtevaju profesionalni klubovi koji ovde treniraju.
Od ostalih karakteristika ovaj teren ima koševe sa zglobnim obručima i staklenim tablama. 

Osim za organizovane klupske treninge, tereni se iznajmljuju i rekreativcima, pa su idealno mesto za popodnevnu rekreaciju sa prijateljima ili jutarnje razmrdavanje.
Balon je od prijatnog kafića sa 40 mesta za sedenje odvojen zidom čija tri velika prozora omogućavaju posetiocima da prate dešavanja na terenu.

 

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.