Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

PROFESOR MIČ SMIT: Uz Top-spin do basket majstora!Mič Smit, koji je profesor na američkom Florida Atlantik univerzitetu i godinama radi u trening kampu kao sportski psiholog, istakao je da je veliki fan srpske košarke.

Igrači za Ameriku

- Volim vašu košarku još od vremena Bodiroge, Đorđevića, Divca i drugih, i zato mi je zadovoljstvo da dođem da radim ovde. Svakako ću se vratiti sledeće godine i organizovaćemo internacionalni kamp u Beogradu, a Top-spin ima sve uslove koji su nam neophodni za kvalitetan rad. Želimo da što više igrača sa ovih prostora osposobimo kako bi zaigrali u Americi - kaže on i dodaje:
- Osim trenera, koji ima najveći udeo u radu sa košarkašima, veoma je važno da postoji neko ko će ih pripremiti da sve što uče i vežbaju na treningu prenesu na utakmice. To je posao sportskog psihologa. Da ojačate igrače da, i ako promaše pet šuteva, ne padnu psihički.

Čičić: Cene moj rad

Za vreme boravka u Srbiji Mič Smit i legendarni košarkaš Rik Mahorn izrazili su želju da posete Sportski centar Top-spin i tom prilikom susreli su se sa Novicom Čičićem, srpskim menadžerom i trenerom.

- Razgovarali smo i razmenjivali iskustva. Mahorn mi je rekao da mu se sviđa moj način rada i da bi voleo neke stvari koje je video kod mene da primenjuje sa igračima - istakao je Čičić.

U balonima Top-spina, gde će se sledeće godine organizovati Big men kamp, osim košarkaških nalaze se i vrhunski tereni za fudbal, tenis i sve ostale sportove.

Izvor: www.kurir-info.rs

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.